Boek uw Sinterklaas of Pietenbezoek online bij de Vrienden van Sinterklaas uit Sijbekarspel.

Ons werkgebied ligt in de kop van Noord-Holland.

Werkgebied bestaat uit een straal van 30 Kilometer vanaf Sijbekarspel berekend.

Hierbuiten zullen wij persoonlijk contact met u opnemen in verband met de reistijd, reiskosten en beschikbaarheid

— LET OP–

Zou u bij het reserveren van een bezoek onderstaande gegevens door willen geven:

-Aantal Kinderen:

-Leeftijd kinderen + Namen kinderen, eventuele bijzonderheden per kind toevoegen

-Activiteiten kinderen (hobby’s en sporten die ze beoefenen)

-Speciale aandacht (extra piet of meer tijd nodig)

U boekt de Sinterklaas en zijn Pieten per half uur.

U kunt hier alleen hele uren boeken maar dit heeft te maken met de reistijd die wij nodig hebben.

Mocht u een boeking doen om bijv 15:00 uur dan zullen wij er ten alle tijden alles aan doen om er dan ook om 15:00 uur te zijn, mocht het uitlopen dan zullen wij persoonlijk contact opnemen met u.

Vul daarom alle gegevens correct in.

Niet volledige boekingen zullen wij helaas moeten annuleren.

Mocht u als Bedrijf,BSO,KDV, School ons in willen huren dan nemen wij hier uiteraard meer tijd voor.

Prijzen van dan als volgt:

Vanaf 1 Uur €70,-

1,5 Uur vanaf €90,-