Welkom op onze boekingspagina.

Zodra u een huisbezoek wilt boeken kunt u dat hieronder aangeven.

Op 5 december kunt u vanaf 16 uur alleen 2 Pieten reserveren.

Om een juiste invulling van onze agenda te krijgen op 5 december kunt u per email aan info@sinterklaas-bs.nl een aanvraag voor een reservering doen. Wij nemen dan contact met u op.

 

U kunt een keuze maken tussen een bezoek van de Sint met 2 Pieten a €40,- of alleen 2 Pieten a € 30,-

Een bezoek zal 25 minuten duren en is inclusief strooigoed

Deze bloktijden staan ingedeeld in uren in verband met de nodige reistijden tussen de huisbezoeken door en soms loopt een huisbezoek ook iets uit.

Ons werkgebied is in een straal van 30 kilometer vanuit Sijbekarspel.
Vanaf een straal van 5 kilometer van onze residentie zullen wij brandstofkosten berekenen wat staffel gewijs zal oplopen

Gelieve bij het invullen alle gegevens goed invullen zodat wij in geval van problemen contact op kunnen nemen met u als het iets anders loopt dan de oorspronkelijke planning.

Na de reservering krijgt u automatisch een email met alle gegevens en een email met daarin het verschuldigde bedrag wat u kunt overmaken naar onze rekening.

Gelieve wel wat extra informatie te geven over de kinderen die aanwezig zijn tijdens een bezoek van onze Sinterklaas of Pieten.


Is de dag of tijd die uw wilt niet beschikbaar stuurt u dan een email naar info@sinterklaas-bs.nl om te kijken of er mogelijkheden zijn. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Naam kind:

Leeftijd:

Hobby:

School/klas/vriendje of vriendinnetje:

 

Steeds vaker horen en lezen we over de roetveegpieten wij van stichting vrienden van Sinterklaas Benningbroek Sijbekarspel werken hier niet aan mee wij respecteren iedereen zijn mening en hebben ervoor gekozen om het op de traditionele manier te doen.

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Verzenden