Inschrijfformulier

Zaterdag 20 november 2021 is het hopelijk zover en komt Sinterklaas weer naar Benningbroek – Sijbekarspel.

Sinterklaas zal als het meezit weer een rondrit door onze dorpen maken, om vervolgens rond 14:00 uur bij Dorpshuis De Vang af te stappen.

Daar zal (onder Corona voorbehoud)  ook dit jaar een kindermiddag plaatsvinden met allerlei leuke activiteiten. De middag begint om 14:00 uur en duurt tot ongeveer 16:30 uur. Volgens de nieuwe richtlijnen mag dit met jongere kinderen binnen plaatsvinden, wij hopen dat dit dan ook voor ouders opgaat, mogelijk met toegangsbewijs.

Wij volgen de richtlijnen op de voet via de Gemeente en u kunt ons volgen via social media. Wij zullen proberen via updates u op de hoogte te houden. Mede omdat wij graag het feest vieren met ouders.

Na 16:30 is er geen toegang meer tot de gymzaal i.v.m. opruimen en schoonmaken.

Kinderen kunnen zich via de ouders aanmelden voor deze middag om toegang te krijgen tot Dorpshuis De Vang (niet opgeven = niet naar binnen dit geldt ook voor oudere broers en zussen en kinderen boven de 12 jaar!)

Nee verkopen op dit feest gaat ons niet goed af dus geef uw kind(eren) op!

De kosten voor deze middag zijn € 5,- p.p. inclusief cadeautje. Zorg dat u dit bedrag langsbrengt voor 18 oktober * bij Astrid ten Pierick of Elisa v/d Gracht. Overmaken kan ook via NL 86 RABO 0148429459.

Er worden tijdens onze middag foto’s gemaakt deze gebruiken wij op sociaal media, mocht u hier bezwaar tegen hebben dan graag even schriftelijk bericht met foto van uw kind(eren)

*Late opgave kunnen wij mogelijk niet meer verwerken vanwege inkoop en organisatie.

Groet: Astrid, Elisa en Sieta

Inschrijfformulier